Настав час нересту!🤗😋

Цей період у форелі є дуже цікавим й прибутковим! Ікринки і молодь риби, яка виводиться з них, надзвичайно чутливі до тепла і холоду і від різкого перепаду температури вони можуть загинути. Основними передумовами, що дають «команду» до початку нересту є температурний чинник, кисневий режим, наявність партнера та субстрату для відкладання статевих продуктів.

Коли ікра дозріває, самка скидає першу порцію – 10 – 20 ікринок. Рибу, яку виловили, несуть на спеціальний стіл для здоювання. Після виконання повної рибоводної операції рибу переносять у чисту проточну воду, де через кілька хвилин її стан знову нормалізується.😊 Самки, від яких була одержана ікра, в більшості випадків пропускають один нерестовий сезон, тобто, можуть використовуватись для відтворення один раз у два роки (іноді рідше). 🤓В середньому ікри з кожної самки форелі виходить близько 15-18% від ваги матки.

Годівля кормами Alltech Coppens Repro допомагає форелі збільшити об'єм ікри, зробити зерно ікри великим і якісним.💯 Крім того в кормах Repro є криль (морські рачки🦀) - натуральне джерело астаксантину від якого ікра і мясо річкової форелі набуває червоного забарвлення.