Кількість
|
Вартість
|
||
|
КЕТІНК - розчин для ін’єкцiй. Нестероїдний протизапальний засiб iз знеболювальною дiєю та жарознижуючими властивостями.
– Аiнiл знижує пiдвищену температуру майже миттєво, вiдновлює обмiн речовин та скорочує непродуктивнi перiоди.
– Кетопрофен показав високу эффективнiть при вiдновленнi молочної продуктивностi корiв, хворих на гострий мастит (бiльш нiж у сiм раз порiвняно з випадками, коли препарат не використовувався).
Призначення: Велика рогата худоба. Протизапальний, болезаспокiйливий та жарознижуючий лiкарський засiб для лiкування запальних процесiв, спричинених хворобами органiв дихання, набряком молочних залоз, гострим маститом, запальних процесiв у скелетно-м’язовiй системi.
Конi. Лiкування запальних та больових станiв при захворюваннях опорнорухового апарату, зокрема: кульгавiсть травматичного походження, артрит, артроз, травми суглобiв (розтягування зв’язок, синовiїт), переломи, тендинiт, ураження копит (пододерматит, кульгавiсть), пiсляхiрургiчнi запалення. Симптоматичне лiкування кольок.
Свині. Протизапальна, анальгезуюча та жарознижуюча терапія при синдромі ММА, лікування запальних та больових станів при захворюваннях опорно-рухового апарату; при респіраторних інфекціях.
Спосіб застосування та дози: Велика рогата худоба: внутрішньовенно або внутрішньом’язово. Вводити 3 мг кетопрофену/кг маси тiла (еквiвалент 3 мл Кетінку/100 кг маси тiла) один раз на добу протягом 1–3 дiб.
Конi: внутрішньовенно. Для лiкування уражень кiсток та суглобiв, а також скелетно-м’язової системи вводити 2,2 мг кетопрофену/кг маси тiла (еквiвалент 1 мл Кетінку/45 кг маси тiла) один раз на добу протягом 3–5 дiб. Для симптоматичного лiкуваннi кольок вводити 2,2 мг кетопрофену/кг живої маси (еквiвалент 1 мл Кетінку/45 кг маси тіла) одноразово. Додатковi iн’єкцiї – тiльки пiсля повторного клiнiчного огляду тварини лiкарем ветеринарної медицини.
Свині: внутрішньом'язово. Вводити 3 мг кетопрофену/кг маси тіла один раз на добу протягом 1–3 діб (еквівалент 3 мл Кетінку/100 кг маси тіла).
Період виведення (Каренції)
Молоко – не має. М’ясо – 4 доби.
Зберігання: Зберігати в сухому темному мiсці при температурi вiд 5ºС до 25ºС.
Термін придатності: 2 роки з дати виготовлення. Термiн придатностi вiдкритого флакону – 7 дiб.